2013. február 20., szerda

Tokyo DOGS (dorama)



Műfaj: Akció, Vígjáték
Rendezte: Narita Takeshi, Ishii Yusuke
Zeneszerző: Rita-iota
Főszerepben: Oguri Shun, Mizushima Hiro,
Yoshitaka Yuriko
Megjelenés: 2009. okt. 19. - 2009. dec. 21.



Ismertető:
Nem, ez a dorama nem a Crows Zeróból megismert Tokio kutyáiról szól, hisz neki nem is voltak kutyái, de szereplőtársa igen csak maradandó alakítást nyújt ebben a mozgóképalkotásban is.

Két nyomozó eb járja Tokió utcáit, akik nem csak jellemben, hanem külsőre sem hasonlítanak egymásra. Az egyikük (Oguri Shun) az eltelt évek során híressé vált közös szakmájukban, így hatalmas pedigrével rendelkezik. Míg a másik (Mizushima Hiro) a tiszta szívén és a nők utáni koslatáson kívül nem sok tehetséggel áldotta meg az ég.

A sors Pokoli fordulatával, mely egy közös amerikai nyomozásban lobbant lángra, társakká avanzsálnak szülőhazájukban, Japánban, ahol megkapnak egy régi yakuza históriát. Természetesen hozzájuk vágják az ügy megoldásának kulcsát is, egy igen csak furcsa amnéziában szenvedő lány (Yoshitaka Yuriko) személyében.

A két eb sorban göngyölíti fel kisebb ügyeiket, miközben a lány veszettül keresi önmagát és Amerikában felejtett emlékeit. Akció. Humor. Szerelem? Ez mind rád vár Tokió utcáin.

A projekt a 3. résztől a Rien Fansubbal közös. Látogass be hozzájuk is!

Letöltés: >>itt<<

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése