2013. február 20., szerda

Skip Beat! (anime)


Műfaj: Romantikus, Vígjáték
Rendezte: Sayama Kiyoko
Zeneszerző: Tada Akifumi
Stúdió: Hal Film Maker
Megjelenés: 2008. okt. 5 - 2009. márc. 29.

Ismertető: 
Egyszer volt, hol nem volt… Élt egyszer egy kis szolgálólány.
Nem volt soha gonosz mostohája, vagy rosszindulatú nővérei, mint Hamupipőkének, rossz almára sem tett, akár Hófehérke, és a sok évtizedes Csipkerózsika féle álom is elkerülte őt. De mégis volt valami közös benne és ezekben a mesebeli hősnőkben.
Volt egy hercege.
Nem is akármilyen herceg. Szőke haja a napot idézte, kék szemeiben a tenger mély csendje köszönt vissza, csupán fehér lovát cserélte le és az elektronikus gitár okozta ritmust lovagolva hódította meg a női szíveket.
Majd - ahogy a mesében is illik - a herceg fogta magát, meg a Tokióba szóló jegyét, megkérdezte a mi kis hercegnőnktől, hogy nincs-e kedve vele tartani ama távoli királyságba, a zene birodalmába, ami egyszer az övé lesz. Ugyanis épp van még egy üvegcipellőnyi problémája: meg akarja osztani ezt a fenséges birodalmat szíve hölgyével.
Tipikus, mi? Továbbra is az lesz. Ugyanis a mi kis naiv hercegnőcskénk igent mondott, és követte a csodálatos férfit a fővárosba.
Csakhogy kiderült, nem ő az a bizonyos hölgy, akire a herceg áhítozik. Ő csupán a szolgáló szerepét tölti be az életében. Nos, a hercegnő ekkor a falhoz vágta az üvegcipellőt.
Kinyílt Pandora szelencéje.
Kyouko naiv kislányból felnőtt nővé cseperedett, és vérbosszút esküdött Fuwa Shou ellen. Majd miután a sok gyűlölet kiszabadult belőle, jól bezárta, belerejtve valódi énjét, a kedves, aranyos tizenéves lányt.
Elhatározta, hogy a saját terepén győzi le ellenfelét. Betör a showbizniszbe. Kishalból naggyá avanzsál, és női mivoltából fakadóan ragadozó módba kapcsolva falja fel áldozatát.

De mi van akkor, ha hirtelen az őrült cégvezető és Shou egyik legnagyobb riválisa között találja magát egy pink egyenruhában? Ha kiderül, hogy a nagy Tsuruga Ren távolról sem csupán egy sötét paraszt a sakktáblán, hanem a feketék királya? És Fuwa Shou még csak törekszik a világos király címére?

Vajon Kyouko végül a feketék vagy a fehérek királynőjeként végzi…?

Letöltés: >>itt<<

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése